Kuulumisia...

Cover Image for Ruuan jakoa Ukrainassa

Ruuan jakoa Ukrainassa

Kansanlähetys on toimittanut kesällä taloudellista tukea Gagauziassa toimiville yhteistyökumppaneille, jotta he voisivat paremmin avustaa sekä niitä ukrainalaisia, jotka ovat tulleet Moldovaan, että niitä, jotka elävät erittäin vaikeissa tilanteissa Ukrainassa.”

Elintarvikkeiden hankkiminen ei kriisialueilla ole helppoa. Gagauzian seurakunnat yrittävät tehdä parhaansa, jotta ruokaa saataisiin toimitettua sodan köyhdyttämille ukrainalaisille. Monet gagauzikristityt antavat apua omista ruokavaroistaan. Länsimaista tulevien avustuskuormien lisäksi elintarvikkeita hankitaan Gagauziasta. Myös Ukrainassa on mahdollista ostaa suurempia eriä ruokaa, kunhan siihen on rahoitus.

Lahjoita
Voit lahjoittaa Ukrainan pakolaisten auttamiseen Kansanlähetyksen kotisivuilla: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/hataapua-ukrainan-pakolaisille/
tai jollekin seuraavista Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tileistä viitenumerolla 70195:
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK: FI 83 8000 1501 5451 08

Voit lahjoittaa helposti myös MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Ukraina.

Lämmin kiitos lahjastasi.
Esko Mäki-Soini
projektityöntekijä
Kansanlähetys

45 s
Cover Image for Puintikausi alkoi Gagauziassa 3.7.2022

Puintikausi alkoi Gagauziassa 3.7.2022

17-vuotias Alexander, joka opiskelee Moldovassa maataloutta, auttaa tänä kesänä kristillisen maatalousyhdistyksen töissä. Kuvassa hän pui puimurilla, jonka tämä kristillinen maatalousyhdistys sai lahjaksi suomalaisilta kristityiltä kesällä 2020.

Tue avustustyötä itä-Euroopassa:
Halutko sinä olla tukemassa vainottuja kristittyjä, lähettämässä ”pergamentteja” vainotuille kristityille ja avustamassa lähimmäisiämme Itä-Euroopassa? Voit lahjoittaa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25
Swift/Bic-koodi: NDEAFIHH

OP:
FI14 5043 1920 0034 52
Swift/Bic-koodi: OKOYFIHH

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
Swift/Bic-koodi: DABAFIHH
viitenumerolla 70807.

Kiitos esirukouksista ja taloudellisesta tuesta työlle!
Jumalan siunausta sinulle.

45 s
Cover Image for Gagauziassa on aloitettu elonkorjuutyöt

Gagauziassa on aloitettu elonkorjuutyöt

Puintikausi on nyt alkanut Gagauziassa. Kristillisen maatalousyhdistyksen työmiehet puivat parhaillaan talviohraa, kuten he sitä Gagauziassa kutsuvat. Työ sujuu mukavasti Suomesta kesäkuussa 2020 lähetetyllä Volvo leikkuupuimurilla.

Tue avustustyötä itä-Euroopassa kertalahjoituksella:
Halutko sinä olla tukemassa vainottuja kristittyjä, lähettämässä ”pergamentteja” vainotuille kristityille ja avustamassa lähimmäisiämme Itä-Euroopassa? Voit lahjoittaa Suomen Ev.lut Kansanlähetyksen tilille
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25
Swift/Bic-koodi: NDEAFIHH

OP:
FI14 5043 1920 0034 52
Swift/Bic-koodi: OKOYFIHH

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
Swift/Bic-koodi: DABAFIHH
viitenumerolla 70807. Kiitos esirukouksista ja taloudellisesta tuesta työlle! Jumalan siunausta sinulle.

57 s
Cover Image for Elena johtaa Vulcăneștin seurakunnan kuoroa viulun kanssa

Elena johtaa Vulcăneștin seurakunnan kuoroa viulun kanssa

Vulcăneștin seurakunnassa, Moldovassa lauletaan gagauzian lisäksi romaniaksi ja venäjäksi. Idän seurakuntien esittämä musiikki on koskettavaa. Monet heidän lauluistaan ovat syntyneet suurten ahdistusten ja vainojen keskellä.
Lue lisää: https://kansanlahetys.fi/gagauziassa-on-aloitettu-kevatkylvot/

2 min 18 s
Cover Image for Gagauziassa, Moldovassa, kevätkylvöt ovat alkaneet

Gagauziassa, Moldovassa, kevätkylvöt ovat alkaneet

“Tänään me kylvämme auringonkukkaa ja viikon kuluttua pitäisi alkaa maissin kylvö. Olemme erittäin kiitollisia siitä traktorista, jonka saimme Suomesta lahjaksi vuonna 2002. Tämä Belarus-merkkinen traktori on valmistettu vuonna 1990, eli se on palvellut jo 32 vuotta. Traktori sekä sen mukana Suomesta lahjoitetut Överum-kyntöaurat ovat edelleen hyvässä työkunnossa. Gagauzian alueella tavoitteena on saada kaikki kylvötyöt valmiiksi huhtikuun loppuun mennessä”, kertoo Gagauzian Kristillisen maatalousyhdistyksen perustaja Stepan Staucean.

Tue avustustyötä idässä:
Voit lahjoittaa haluamasi summan tilille
Nordea: FI83 2070 1800 0283 25, tai
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.
Käytä viitettä 70807.
Voit lahjoittaa myös MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Moldova.
Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

23 s
Cover Image for Ukrainalainen pakolainen, Anna (nimi muutettu) soittaa klassista musiikkia turvapaikassaan Puolassa.

Ukrainalainen pakolainen, Anna (nimi muutettu) soittaa klassista musiikkia turvapaikassaan Puolassa.

Lahjakas 18-vuotias ukrainalaispakolainen Anna (nimi muutettu turvallisuussyistä) esitti ukrainalaista klassista musiikkia turvapaikassaan Puolassa.
Lahjoita

Voit lahjoittaa Ukrainan pakolaisten auttamiseen jollekin seuraavista Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tileistä viitenumerolla 70195:
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK: FI 83 8000 1501 5451 08

Voit lahjoittaa helposti myös MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Ukraina.

Lämmin kiitos lahjastasi.

36 s
Cover Image for Krushevon kirkkorakennus valmistuu.

Krushevon kirkkorakennus valmistuu.

Jouni Haverinen vie meidät kierrokselle Krushevon seurakunnan valmistumassa olevaan kirkkoon.

5 min 6 s
Cover Image for Maatalouskoneiden matka Pohjanmaalta Gagauziaan alkaa

Maatalouskoneiden matka Pohjanmaalta Gagauziaan alkaa

Kansanlähetyksen kirjallisuustyö on kymmeniä vuosia tukenut Itä-Euroopan kristittyjä heidän taloudellisessa ahdingossaan. Vuosina 1998–2004 toteutettiin yhteistyössä gagauzialaisen seurakunnan kanssa maatalousprojekti Moldovassa. Sen avulla paikallinen seurakunta tukee muun muassa gagauzien tekemää lähetystyötä idässä.
Lue koko artikkeli täältä: https://kansanlahetys.fi/maatalouskoneiden-matka-pohjanmaalta-gagauziaan/

14 s
Cover Image for Lahjoituspuimuri on perillä

Lahjoituspuimuri on perillä

Kesäkuussa 2020 Kansanlähetyksen Idän kirjallisuustyö toimitti kolmannen avustuskuorman Gagauziaan, Moldovaan. Kuljetus sujui hyvin. Maanantaina 29. kesäkuuta rekka saapui Moldovan rajalle ja tiistaina kuorma saatiin tullattua. Kristillisen maatalousyhdistyksen miehet asensivat puimurin puintikelan paikoilleen, ja jo seuraavana aamuna, keskiviikkona heinäkuun ensimmäisenä päivänä, he pääsivät puimaan juuri saamallaan puimurilla!
Lue artikkeli täältä: https://kansanlahetys.fi/maatalouskoneiden-matka-pohjanmaalta-gagauziaan/

5 s
Cover Image for Kuulumisia… Petteri ja Joanna Rantamäki

Kuulumisia… Petteri ja Joanna Rantamäki

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Kansanlähetysopiston lähetyslinjalla syksyllä aloittaviin opiskelijoihin Petteri ja Joanna Rantamäkeen.

Petteri ja Joanna ovat suuntaamassa kohti Japania

Vielä on vaikea sanoa, että mitä kaikkea pääsemme Japanissa tekemään ja olemmekin sen suhteen avoimella mielellä. Japanissa on kuitenkin vähän kristittyjä ja vielä vähemmän nuoria kristittyjä. Toivomme, että pääsemme tekemään työtä erityisesti lasten, nuorten ja perheiden tavoittamiseksi. Uskomme myös, että mediataitojemme käyttäminen voi avata uusia ovia Japanissa.

Tule Mukaan!
Jotta työmme Japanissa olisi mahdollista, tarvitsemme kuitenkin lähettäjiä rukoilemaan puolestamme ja tukemaan meitä taloudellisesti. Lähdethän kanssamme Japaniin!

https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/rantamaki-petteri-ja-joanna/

27 min 38 s
Cover Image for Kuulumisia… Kari ja Susanne Valkama

Kuulumisia… Kari ja Susanne Valkama

Poikkeusaikoina julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Kari ja Susanne Valkamaan.

Kari ja Susanne Valkama ovat toimineet raamatunkäänöstyössä Kaakkois-Aasiassa 1984 – 2001. Uusi testamentti vähemmistökielelle valmistui 2005. Susanne jatkaa Vanhan testamentin käännöstyötä, toimii käännöstarkastajana ja ylläpitää kotisivuja. Lisäksi Valkamat tekevät sanakirjaa ja kielioppia.

Kari Valkama kehittää tietokoneohjelmia kansallisille kääntäjille. Hän myös edistää informaatioteknologian hyväksikäyttöä raamatunkäännöstyössä.

Tutustu Kariin ja Susanneen sekä heidän raamatunkäännöstyöhönsä.
https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/valkama-kari-ja-susanne/

32 min 18 s
Cover Image for Kuulumisia… Niilo Räsänen

Kuulumisia… Niilo Räsänen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsäseen.

Kaikilla Kansanlähetysopiston linjoilla perehdytään Raamattuun – uskomme perustaan. Pitkät opintolinjat alkavat elokuun lopulla ja tammikuussa. Opiskelu kestää linjasta riippuen 1-2 lukukautta, poikkeuksina kansainvälisyyslinja ja palvelutyölinja, joissa opiskelun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kansanlähetysopiston kaikille avoimet arkiperiodit ovat opistomme arkiviikon lyhytkursseja. Ne on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Tervetuloa Kansanlähetysopistolle! https://kansanlahetysopisto.fi/

14 min 43 s
Cover Image for Kuulumisia… Eetu Airevuo

Kuulumisia… Eetu Airevuo

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Etelä-Pohjanmaan Seinäjoen aluevastaava Eetu Airevuohon.

Seinäjoen Kansanlähetys tahtoo olla hengellisenä kotina mahdollisimman monelle ja tarjota toimintaa kaikenikäisille seurakuntaväelle. Seinäjoen alueen monipuoliseen viikkotoimintaan kuuluvat Kohtaamispaikka-illat sekä monet muut mielenkiintoiset tilaisuudet. Tule sellaisena kun olet!

https://epkl.fi/seinajoki/

22 min 10 s
Cover Image for Kuulumisia… Anne Takala

Kuulumisia… Anne Takala

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen julistustyöntekijä Anne Takalaan.

Olen Anne ja minua innostaa Raamatun opettaminen, Alfa-kurssi ja työ maahanmuuttajien parissa. Voit kutsua minut puhumaan kotiseuroihisi tai tarjota minulle juttua Ystävälehteemme.

Lue lisää… https://phkl.fi/tutustu/tyontekijat/

23 min 50 s
Cover Image for Kuulumisia… Miina Makkonen

Kuulumisia… Miina Makkonen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Hämeen Kansanlähetyksen tavoittavan työn koordinaattori Miina Makkoseen.

Kansanlähetyksen toimitila Keidas sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa Kauppapaikka Tavastilan talossa. Meidät on helppo löytää katutasosta Kaivokadun puolelta (Kaivokatu 2).

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme!

https://hameenkl.fi/

21 min 27 s
Cover Image for Kuulumisia… Laura Järvinen

Kuulumisia… Laura Järvinen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan linjavastaava Laura Järviseen.

Haluatko tutustua vieraaseen kulttuuriin sekä lähetys- ja kehitysyhteistyöhön? Haku kansainvälisyyslinjalle on jatkuva. Lue lisää ja hae opiskelijaksi: https://kansanlahetysopisto.fi/opiskelu/opintolinjat/pitkat-opintolinjat/kansainvalisyyslinja/

16 min 58 s
Cover Image for Kuulumisia… Harri Alatupa

Kuulumisia… Harri Alatupa

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Keski-Suomen Kansanlähetyksen piirijohtaja Harri Alatupaan.

Jos tahdot saada työntekijöidemme tai lähettiemme ystäväkirjeen, niin ota yhteyttä toimistoomme. Ankkurin tilaukset, peruutukset ja osoitteenmuutokset sähköpostiin: ksuomi@sekl.fi

Lue lisää: http://keski-suomi.sekl.fi/

18 min 15 s
Cover Image for Kuulumisia… Ari Malmi

Kuulumisia… Ari Malmi

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Varsinais-Suomen Kansanlähetyksen piirijohtaja Ari Malmiin.

Varsinais-Suomen Ev. lut. Kansanlähetys toimii vapaaehtoislahjoitusten varassa. Tarvitsemme siis taloudellisia varoja tehdäksemme työtä. Suurimmat menoerät ovat työntekijöidän palkat, lähetyskannatus ja toimitilan kulut.

Taloudellisen kivijalan työlle rakentaa työn tukeminen säännöllisesti. Tämä antaa myös vakaan taloudellisen pohjan työn kehittämiselle kun tiedossa on arvio tulevista kuluista ja menoista. Säännöllinen maksusuoritus esimerkiksi nettipankissa oiva tapa tukea tehtävää työtä.

Lue lisää ja osallistu: http://vskl.fi/

27 min 51 s
Cover Image for Kuulumisia… Toni Kokkonen

Kuulumisia… Toni Kokkonen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Nuorten maailman aluekoordinaattori Toni Kokkoseen.

Lue lisää Nuorten maailmasta: https://nm.fi/

20 min 26 s
Cover Image for Kuulumisia… Jukka ja Helena Kallioinen

Kuulumisia… Jukka ja Helena Kallioinen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Jukka ja Helena Kallioiseen Japaniin.

Jukka ja Helena tarvitsevat lähettäjiä ja yhteistyökumppaneita kulkemaan heidän rinnallaan. Kutsumme Sinut liittymään heidän lähettäjätiimiinsä!

Lue lisää… https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/helena-ja-jukka-kallioinen/

20 min 14 s
Cover Image for Kuulumisia… Daniel Nummela

Kuulumisia… Daniel Nummela

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä pastori Daniel Nummelaan.

Kutsumme Sinut mukaan kouluttamaan tulevia työntekijöitä japanilaisille seurakunnille – tekemään Danielin kanssa lähetystyötä Japanissa ja olemaan Suuressa Mukana!

Tule mukaan Danielin lähettäjäksi ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!
https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/nummela-daniel/

Lue lisää Nummeloiden kotisivuilta www.nummelat.fi

28 min 37 s
Cover Image for Kuulumisia… Mari ja Markus Aitamäki

Kuulumisia… Mari ja Markus Aitamäki

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä lähetystyöntekijöijöihin Mari ja Markus Aitamäkeen.

Mari ja Markus palasivat toistaisesti Suomeen alkuvuodesta 2020. Keväällä 2020 Markus ja Mari vierailevat lähettäjiensä – nimikkoseurakuntiensa ja Kansanlähetyspiiriensä – luona kertomassa Venäjän työstään. Lisäksi Markus tekee työhön liittyviä matkoja Venäjälle alkuvuoden aikana.

Novosibirskissä seurakuntatyössä jatkavat lähetystyöntekijä Saara Karttunen sekä syyskuusta 2020 alkaen lähetystyöntekijä Saara Mrčela.

Lue lisää… https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/aitamaki-markus-ja-mari/

23 min 57 s
Cover Image for Kuulumisia… Ari Salminen

Kuulumisia… Ari Salminen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä maahanmuuttajatyöntekijä Ari Salmiseen.

Arin nykyisessä toimenkuvassa keskeiset elementit ovat maahanmuuttajatyö Suomessa, turkkilaistyön tukeminen Saksassa ja Etu-Aasiassa sekä islamin kohtaamisen valmiuksien vahvistaminen, mikä tarkoittaa mm. arabian kielen opiskelua. Hänen työhönsä kuuluvat myös turkinkielisten luterilaisten peruskirjojen käännöstarkistukset. Arin työ tapahtuu Suomesta käsin, ja hänen asemapaikkanaan on Turku, mutta Ari osallistuu edelleen ILK:n toimintaan.

Tule mukaan tukemaan Arin työtä ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!

https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/salminen-ari/

27 min 45 s
Cover Image for Kuulumisia… Salla Pulliainen

Kuulumisia… Salla Pulliainen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Kansanlähetyspäivien tapahtumakoordinaattori Salla Pulliaiseen. https://kansanlahetyspaivat.fi/ ja https://www.facebook.com/kansanlahetys/

20 min 13 s
Cover Image for Kuulumisia… Leif Nummela

Kuulumisia… Leif Nummela

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Uuden Tien päätoimittaja, raamattukouluttaja Leif Nummelaan. Tule Mukaan yhteiseen työhön rukouksin ja taloudellisesti tukien. Liity Leifin lähettäjätiimiin ja saat uutiskirjeen, jossa Leif kertoo työstään ja jakaa rukousaiheita. https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/leif-nummela-raamattukouluttaja/

28 min 35 s
Cover Image for Kuulumisia… Jouko Jääskeläinen, Mikko Kaartama ja Peeti Kallonen

Kuulumisia… Jouko Jääskeläinen, Mikko Kaartama ja Peeti Kallonen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Helsinkiin Jouko Jääskeläiseen, Uudellemaalle Mikko Kaartamaan sekä Lahteen Peeti Kalloseen. Tutustu ja osallistu Kansanlähetyspiirien toimintaan: https://kansanlahetys.fi/toimintaa-lahellasi/

22 min 9 s
Cover Image for Kuulumisia… Kia ja Markus Syrjätie

Kuulumisia… Kia ja Markus Syrjätie

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otamme yhteyttä lähtöön valmistautumassa oleviiin lähetystyöntekijöihin Kia ja Markus Syrjätiehen.

Syrjätien perhe on kutsuttu olemaan Jumalan käsinä ja jalkoina Japanin kentällä. Lähtijät tarvitsevat kuitenkin lähettäjiä: taloudellisia tukijoita ja rukoilijoita. Kutsumme Sinut mukaan tekemään Markuksen ja Kian kanssa lähetystyötä Japanissa ja olemaan Suuressa mukana!
https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/syrjatie-kia-ja-markus/

22 min 32 s
Cover Image for Kuulumisia… Heinoset

Kuulumisia… Heinoset

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä lähetystyöntekijöihin Hannu ja Päivi Heinoseen.

Pyydämme Heinosten lähettäjiä – nykyisiä ja uusia – tulemaan mukaan. Hannu ja Päivi tarvitsevat edelleen lähettäjiensä esirukouksia ja taloudellista tukea. Tilaamalla Hannun ja Päivin uutiskirjeen voit olla Suuressa Mukana!

https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/heinonen-hannu-ja-paivi/

28 min 41 s
Cover Image for Kuulumisia… Lauri ja Asako Palmu

Kuulumisia… Lauri ja Asako Palmu

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä “Kuulumisia…” ohjelman osassa otetaan yhteyttä Palmujen perheeseen Japaniin. Tiesitkö että Japanissa vain vajaa prosentti väestöstä on kristittyjä? Tutustu Palmuihin tarkemmin ja liity heidän lähettäjätiiminsä täältä: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/palmu-lauri-ja-asako/

24 min 12 s
Cover Image for Kuulumisia… Matti Manninen

Kuulumisia… Matti Manninen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Etelä-Savoon, Matti Manniseen.

23 min 32 s
Cover Image for Kuulumisia… Jaana Raesalmi

Kuulumisia… Jaana Raesalmi

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Kainuuseen Jaana Raesalmeen.

23 min 40 s
Cover Image for Kuulumisia… Mika Ebeling

Kuulumisia… Mika Ebeling

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Helsinkiin, Mika Ebelingiin.

19 min 58 s
Cover Image for Kuulumisia… Vesa Ollilainen

Kuulumisia… Vesa Ollilainen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Vesa Ollilaiseen.

20 min 33 s
Cover Image for Kuulumisia… Ilkka Rytilahti

Kuulumisia… Ilkka Rytilahti

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Kansanlähetyksen valtakunnalliseen raamattukouluttaja Ilkka Rytilahteen.

27 min 32 s
Cover Image for Kuulumisia… Saara Mrčela

Kuulumisia… Saara Mrčela

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä lähetystyöntekijä Saara Mrčelaan.

15 min 5 s
Cover Image for Kuulumisia… Kirsti Malmi

Kuulumisia… Kirsti Malmi

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Viroon lähetystyöntekijä Kirsti Malmiin

19 min 23 s
Cover Image for Kuulumisia… Ismo Vettenranta

Kuulumisia… Ismo Vettenranta

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Nuorten maailman tapahtumakoordinaattori Ismo Vettenrantaan.

23 min 39 s
Cover Image for Kuulumisia… Cecilia Kurkinen

Kuulumisia… Cecilia Kurkinen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Pohjois-Savoon ja Cecilia Kurkiseen.

21 min 13 s
Cover Image for Kuulumisia… Sakari Kalliomaa

Kuulumisia… Sakari Kalliomaa

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Satakuntaan Sakari Kalliomaahan.

17 min 43 s
Cover Image for Kuulumisia… Sanna Suutari

Kuulumisia… Sanna Suutari

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Kyprokselle Sanna Suutariin.

15 min
Cover Image for Kuulumisia… Jukka Repo

Kuulumisia… Jukka Repo

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Jukka Repoon.

16 min 47 s
Cover Image for Kuulumisia… Asta Vuorinen

Kuulumisia… Asta Vuorinen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Japaniin Asta Vuoriseen.

15 min 28 s
Cover Image for Kuulumisia… Tuisku Winter

Kuulumisia… Tuisku Winter

Maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä osassa otamme yhteyttä Keski-Pohjanmaalle Tuisku Winteriin.

14 min 43 s
Cover Image for Kuulumisia… Sakari Heinonen

Kuulumisia… Sakari Heinonen

Poikkeusaikoina julkaisemme maanantaista lauantaihin klo 20.00 julkaisemme Kuulumisia… -ohjelmasarjaa jossa kuulumisia kotimaasta ja ulkomailta. Mika Tuovinen, Anssi Savonen sekä Sanna Myllärinen ottavat vuorollaan yhteyttä eri henkilöihin ja vaihtavat kuulumisia.

Tässä sarjan ensimmäisessä osassa otamme yhteyttä Kyprokselle ja Sakari Heinoseen.

16 min 18 s