Lisää tällaista sisältöä?

Jumalalla on yhtä monta kutsua kuin kutsuttavaakin. Elämän aikana kutsu voi vaihtua, tai sitten se voi olla alusta alkaen niin selvä ettei sitä voi väistää. Kansanlähetysmedia on kuin näyteikkuna järjestömme näkyyn: mihin kaikkeen hän on meitä kutsunut ja miten tärkeä sanoma on sydämellämme. Siinä sanomassa elämän eri vaiheet iloista tragedioihin, kasvukivuista kypsyyteen saavat näkyä. Ja mikä parasta, jokaisen kautta Jumala itse voi puhutella Sinua siellä ruudun toisella puolella.

Kansanlähetys tekee työtään lahjoitusvaroin, ja erityisesti mediatyötä tehdään yksityisten lahjoittajien tukemana. Jos Sinä olet tullut joskus kosketetuksi mediatyömme kautta, voisitko laittaa hyvän kiertämään ja tukea tulevien ohjelmien tekemistä? Jokaisella eurolla on merkitystä. Sydämellinen kiitos tuestasi.

Lahjoittamaan

Jos haluat nähdä ja kuulla, mitä mediatiimimme tekee kulissien takana, liity Kansanlähetysmedian sisäpiiriin tästä. Sisäpiiriläisenä saat kuukausittaisen kirjeen sähköpostiisi, vinkkejä sisällöstä, paljastuksia tulevista ja muuta.