Kansanlähetyspäivät 2015 - Armo

Cover Image for Mitä armo on? – #KLPÄIVÄT, Turku, 3. – 5.7.2015 – video 1/3

Mitä armo on? – #KLPÄIVÄT, Turku, 3. – 5.7.2015 – video 1/3

Tutustu ohjelmaan tästä: http://kansanlahetyspaivat.fi/ohjelma/ Onko kristinusko hyvien ihmisten yritystä pinnistellä vielä paremmiksi? Ensi kesänä Kansanlähetyspäivillä 3.-5.7.2015 Turun Messukeskuksessa teemana on armo. “Tahdomme päivien aikana ihmetellä, mitä armo on – sitä, miten Jumala tuhlaa yksisuuntaista rakkauttaan meihin yhä uudestaan. Miten armo vapauttaa syyllisyydestä ja suorittamisesta – synnyttää täysin uutta elämää”, avaa päivien johtaja Mika Falk tapahtuman teemaa.
Tervetuloa kuulemaan lisää Turkuun heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna!

1 min 51 s
Cover Image for Miltä armo tuntuu? #KLPÄIVÄT, Turku, 3. – 5.7.2015 – video 2/3

Miltä armo tuntuu? #KLPÄIVÄT, Turku, 3. – 5.7.2015 – video 2/3

Tutustu ohjelmaan tästä: http://kansanlahetyspaivat.fi/ohjelma/

Miltä armo tuntuu? Tervetuloa syventymään armoon 3.-5.7.2015 Kansanlähetyspäiville Turun Messukeskukseen.

Perjantaina Armon ydintä valaisee raamattuopetuksessaan Leif Nummela, stand up -vieraana Mikko Vaismaa, haastateltavana Sakari Orava ja Merika Kallionpää, musiikki Lauramaria & ThomasGroove ja Varikko houseband. Ohjelmassa myös mm. varikkomessu ja jatkot suurBanketissa.

Lauantain ohjelma on rakennettu non-stop-tyyppisesti. Raamattuopetusta, haastatteluja, ylistystä ja rukousta on tarjolla koko ajan. Näin vierailla on mahdollisuus valita, mihin osallistuu. Uutta on myös lauantai-illan kello 18.00 debatti, jonka aiheena on armon tunteva yhteiskunta. Mukana keskustelemassa on joukko suomen eturivin vaikuttajia.

Sunnuntain ohjelmassa mm. raamattutunti, koko perheen messu sekä lähetysjuhla.

Kansanlähetyspäivillä on perinteisesti huomioitu kaikenikäiset tulijat. Niin myös tänä vuonna. Niin pienemmille lapsille kuin junioreille on tarjolla ohjelmaa koko viikonlopulle.

Tervetuloa!

1 min 51 s
Cover Image for Mitä armo vaikuttaa? – #KLPÄIVÄT Turku, 3. – 5.7.2015, video  3/3

Mitä armo vaikuttaa? – #KLPÄIVÄT Turku, 3. – 5.7.2015, video 3/3

Tutustu ohjelmaan tästä: http://kansanlahetyspaivat.fi/ohjelma/
Onko kristinusko hyvien ihmisten yritystä pinnistellä vielä paremmiksi? Ensi kesänäKansanlähetyspäivillä 3.-5.7.2015 Turun Messukeskuksessa teemana on armo.
”Ehkä me jossain määrin olemme hukanneet, mitä Jeesuksen sovitustyö merkitsee. Korinttolaiskirjeessä Paavali puhuu siitä, että Jumalan armo on hänen voimansa. Kun voimme sisäistää yhä syvemmin, mistä kristinuskossa on kyse, se vapauttaa meidät omasta yrittämisestä ja antaa ilon”, pohtii toinen päivien johtajista, pastori Pyry Winter.

Tervetuloa Turkuun!

2 min 19 s
Cover Image for Yhteisöfoorumi 2. – 3.7.2015 Turussa, #KLPÄIVÄT

Yhteisöfoorumi 2. – 3.7.2015 Turussa, #KLPÄIVÄT

Tutustu ohjelmaan tästä: http://kansanlahetyspaivat.fi/ohjelma/ennakkoseminaari/
Kansanlähetyspäiviä Turussa edeltää ennakkoseminaari 2.-3. päivä heinäkuuta, aiheena on yhteisöllisyys. Ohjelmassa ovat mukana mm. Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen, kappalainen Pasi Jaakkola, pastori Timo Pöyhönen ja aikuistyön sihteeri Seppo Palonen.
”Haluamme haastaa mukaan ensinnäkin Kansanlähetyksen omia piirejä. Tarjoamme erilaisille toimintatiimeille rakennusmateriaalia omaan työhönsä tai oman yhteisön rakentamiseen. Kutsumme mukaan myös muita luterilaisia yhteisöjä. Ohjelman lomassa keskustellaan ja suunnitellaan tiimeittäin oman yhteisön unelmia. Tavoitteemme on, että osallistujat saisivat seminaarista hyviä virikkeitä ja uusia ideoita kotiin viemisiksi, Pyry Winter kertoo.

Ennakkoseminaari järjestetään yhteistyössä Hengen uudistus kirkossamme -järjestön kanssa. Seminaaria luotsaa TM Johanna Sandberg ja pastori Pyry Winter.
Tervetuloa!

3 min 35 s
Cover Image for Tule rukoilemaan #KLPÄIVÄT

Tule rukoilemaan #KLPÄIVÄT

Toistakymmentä turkulaista kokoontuu keskiviikkoisin rukoilemaan Kansanlähetyspäivien puolesta, kertovat rukoustiimin vetäjät Aira Orava ja Helinä Rahman. Tilaisuudet järjestetään Liikemiesten lähetysliiton tiloissa, Sinitaivassalissa. Osoite Rauhankatu 15 D, Turku, joka keskiviikko kello 14.30 – 17.00. Tervetuloa mukaan!

45 s