Evankeliumi maahanmuuttajille

Cover Image for Evankeliumi maahanmuuttajille

Evankeliumi maahanmuuttajille

Monet Eurooppaan tulleista ja tulevista maahanmuuttajista ovat paenneet kotimaastaan poliittisia levottomuuksia, väkivaltaisuuksia, koston kierrettä, taloudellista ahdinkoa ja näköalattomuutta. Monet ovat myös pettyneet omaan uskontoonsa ja haluavat löytää toivon ja tulevaisuuden. Euroopassa on hyvä mahdollisuus vapaasti opettaa ja kertoa rakastavasta Jumalasta ja täydellisestä anteeksiannosta Jeesuksessa Kristuksessa. Saatuaan kohdata kristittyjen ystävällisyyttä ja sitä rakkautta, mitä kristityt osoittavat toisilleen, monet ovat ottaneet evankeliumin vastaan ja saaneet rauhan ja ilon elämäänsä.

Tule mukaan jakamaan kanssamme hyvää uutista Jumalan rakkaudesta maahanmuuttajille ja pakolaisille. Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea.

Rukous: Jumala armahda meitä, ja anna meille sinun mielenlaatusi, että voisimme katsoa kaikkia ihmisiä sinun silmin ja kohdella muita, niin kuin haluaisimme heidän kohtelevan meitä.

Voit lahjoittaa pankissasi viitteellä 70315 Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille:
Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Voit käydä lahjoittamassa myös kotisivuillamme tässä osoitteessa: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/jeesus-tuo-turvan-kerays-maahanmuuttajatyolle/

Lahjoitus- ja keräyslupainfo: https://kansanlahetys.fi/maksuinfo/

5 min 50 s